Virtualmodels">

Virtual Models Romania intelege nevoia de recompensare pe masura eforturilor, tot mai pregnanta in Romania, ducand notiunea de videochat la un nivel de normalitate, la fel cum este perceputa in toata lumea..

Virtual Models Romania reprezinta un brand in domeniul videochat-ului fiind un partener de incredere in desfasurarea acestei activitati reusind sa ofere calitate si profesionalism.

Bonus din prima zi
300 euro

Modelele care vin sa lucreze la Virtual Models Romania primesc un bonus de angajare de 300 €.

Modelul primeste un procent de 50-70 % net din incasarile totale.

La Virtual Models Romania, fiecare model isi stabileste programul dupa care doreste sa lucreze.

.

300 EURO - BONUS DE ANGAJARE

…..Pentru ca dorim sa te ajutam la inceput de drum, cand vii si te angajezi la Virtual Studio Romania primesti un bonus de 300 de euro. Este un bonus real pe care il primesti daca vii sa lucrezi in echipa noastra si daca esti motivata sa obtii rezultate care sa iti aduca venituri substantiale.

…… Impreuna cu veniturile, de cel putin 500 de euro, pe care le vei primi pentru munca ta, vei obtine o suma de bani care te va ajuta si te va motiva la inceput de drum.

….. La Virtual Studio Romania, modelele cu rezultate sunt apreciate si rasplatite pe masura. Ca sa fii unul dintre ele, nu ai nevoie decat de motivatie, de seriozitate, de atitudine si de un aspect fizic placut.

….

 
 

Vrei sa devii model ?

Nume si

prenume

Telefon

E-mail

Incarca o fotografie recenta