Virtualmodels">

Virtual Models Romania intelege nevoia de recompensare pe masura eforturilor, tot mai pregnanta in Romania, ducand notiunea de videochat la un nivel de normalitate, la fel cum este perceputa in toata lumea..

Virtual Models Romania reprezinta un brand in domeniul videochat-ului fiind un partener de incredere in desfasurarea acestei activitati reusind sa ofere calitate si profesionalism.

Important

La Virtual Models Romania primesti un bonus de 300 EURO din prima zi

Peste salariul minim vei câştiga un procent de 70% din incasari!

La Virtual Models Romania, fiecare model isi stabileste programul dupa care doreste sa lucreze.

.

Cat poti castiga la Virtual Models Romania ?

…..La Virtual Models Romania iti oferim un salariu minim garantat la 1.600 RON. Vei avea astfel garantia unui venit lunar sigur. Prin conditiile oferite, Virtual Models Romania este singurul studio de videochat care iti ofera siguranta zilei de maine si unde vei fi platita in mod corect, la data stabilita si dupa efortul depus.

…… 1600 RON este salariul minim pe care il vei castiga la noi dar, nu uita ca, daca vei dori si vei fi motivata, vei incasa lunar pana la 2.500 de euro. Ca sa poti castiga acesti bani, iti oferim, pe langa venitul garantat de 1.600 de RON, si un procent de pana la 70% din incasări.

….. Asadar, sistemul de plata este cat se poate de clar si de transparent: fiecare partener cu care modelul converseaza va plati un anumit tarif pe minut. Modelului ii va reveni un procent de până la 70% din încasări.

….. In concluzie, castigurile fiecarui model sunt pe masura muncii depuse si a rezultatelor obtinute. La Virtual Models Romania, modelele cu rezultate sunt apreciate si rasplatite pe masura. Ca sa fii unul dintre ele, nu ai nevoie decat de motivatie, de seriozitate, de atitudine si de un aspect fizic placut.

….

 
 

Vrei sa devii model ?

Nume si

prenume

Telefon

E-mail

Incarca o fotografie recenta