Virtualmodels">

Virtual Models Romania intelege nevoia de recompensare pe masura eforturilor, tot mai pregnanta in Romania, ducand notiunea de videochat la un nivel de normalitate, la fel cum este perceputa in toata lumea..

Virtual Models Romania reprezinta un brand in domeniul videochat-ului fiind un partener de incredere in desfasurarea acestei activitati reusind sa ofere calitate si profesionalism.

 

Cum alegi cel mai bun studio de videochat din Iasi?


Created on: 15 Iulie

Te-ai decis sa incepi sa lucrezi intr-un studio de videochat, dar nu stii pe care sa il alegi? Fiecare promite mult, dar te temi de capcane? Ei bine, poate ca nu promitem cele mai mari bonusuri sau premii, dar ceea ce spunem ca oferim e real. Poti veni oricand sa discuti cu noi, sa vizitezi studioul si abia apoi sa iei o decizie.

Incearca sa te feresti de promisiunile foarte mari, ireale, pentru ca nimeni nu-ti poate oferi comision 100% sau bonus de angajare de 2.000 de euro! Incearca sa te feresti de studiourile insalubre, de cele in care nu esti ajutata, daca te afli la inceput de drum, sau de cele in care nu ti se ofera toate raspunsurile!

La Virtual Models Romania vei cunoaste o echipa de oameni tineri ca si tine, care s-au motivat si au pus bazele celui mai serios si mai profesionist studio de videochat din Iasi.  Iti prezentam toate conditiile de la inceput, vei sti exact cat vei castiga si care este modul de calcul al veniturilor!

Te asteptam sa ne cunosti si sa afli ce inseamna cu adevarat activitatea de videochat Iasi la Virtual Models Romania!


Comments Off
 
 

Vrei sa devii model ?

Nume si

prenume

Telefon

E-mail

Incarca o fotografie recenta