Virtualmodels">

Virtual Models Romania intelege nevoia de recompensare pe masura eforturilor, tot mai pregnanta in Romania, ducand notiunea de videochat la un nivel de normalitate, la fel cum este perceputa in toata lumea..

Virtual Models Romania reprezinta un brand in domeniul videochat-ului fiind un partener de incredere in desfasurarea acestei activitati reusind sa ofere calitate si profesionalism.

Important

La Virtual Models Romania primesti un bonus de 300 EURO din prima zi

Peste salariul minim vei câştiga un procent de 70% din incasari!

La Virtual Models Romania, fiecare model isi stabileste programul dupa care doreste sa lucreze.

INTREBARI


Ce inseamna videochat?

Activitatea de videochat reprezinta o simpla convorbire virtuala, asistata de o camera web, intre doua persoane aflate in tari diferite. Doar la Virtual Models Romania modelele au libertate completa asupra modalitatii in care comunica si a temelor de discutie pe care le abordeaza in videochat.

Cine poate deveni model la Virtual Models Romania?

La Virtual Models Romania pot deveni modele doar fetele cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 ani.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa devii model?

Ca sa poti deveni model trebuie sa ai cunoastinte medii de limba engleza (cunoasterea limbii franceza constituie un avantaj), sa stii sa utilizezi un calculator si sa ai un aspect fizic placut. Daca nu ai lucrat in domeniu nu este absolut nici o problema, personalul nostru asigura training si suport gratuit.

Cat poate castiga pe luna un model?

Castigurile unui model pornesc de la 1600 de RON, venitul garantat de Virtual Models Romania, si pot ajunge, dupa perioada de acomodare, chiar si la 2.500 de euro, pe luna. Veniturile variaza in functie de programul ales pentru a lucra, de motivatia si interesul pentru activitatea in sine.

Cum se calculeaza castigurile unui model?

Persoanele care vor comunica cu tine prin intermediul internetului vor plati un anumit tarif pentru fiecare minut.
Vei sti de la inceputul colaborarii cu noi ce procent din incasari vei primi si iti vei putea calcula singura castigurile in timp real cu ajutorul unui soft special creat de Virtual Models.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi mai mult?

Exista destul de multi factori care influenteaza intr-o anumita masura castigurile, dar cei mai importanti sunt urmatorii:
1.atitudinea ta
2.tinuta
3.machiajul
4.felul in care conversezi cu vizitatorii site-urilor

Activitatea de videochat desfasurata la Virtual Models Romania este legala?

Societatea noastra este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului, aceasta insemnand ca actionam in conformitate cu legea romana atat pe plan juridic, cat si financiar, cu toate modelele angajate pe baza unor contracte. Astfel, asiguram o buna desfasurare a activitatii, în conditii legale, fara a expune angajatii si firma la eventuale riscuri.

• Programul este impus de studio?

Nu! Programul este flexibil. In studioul Virtual Models tu poti alege sa lucrezi cand doresti.

.

 
 

Vrei sa devii model ?

Nume si

prenume

Telefon

E-mail

Incarca o fotografie recenta